Led-valaistukset Uudenmaan alueella


Nykyaikainen, dynaaminen ja energiaa säästävä led-valaistus nostaa suosiotaan jatkuvasti. Etenkin toimistotiloihin sijoitettuna ledit luovat miellyttävän toimintaympäristön mukaillen luonnonvalon tarjoamaa kirkkautta ja sävyjä. Toisaalta led-lamppuja hankitaan myös suoraan koteihin: etuna on muun muassa suuri valikoima eri valonsävyjä ja runsas säätömahdollisuuksien määrä. Siinä missä loisteputkissa vaihtoehdot ovat perinteisesti joko lämmin tai kylmä, ledit tarjoavat mahdollisuuden valita tältä väliltä. Samalla voidaan asentaa myös automaatio- ja liiketunnistimia, jolloin valot palavat ainoastaan tarvittaessa. Tämä auttaa omalta osaltaan säästämään energiaa ja pienentämään sähkölaskua.

Asennamme led-valaistukset kaikkiin kohteisiin

Suunnitteluvaihe on valaistuksenkin kohdalla tärkeää, kun mietitään onnistunutta lopputulosta. Siksi eri vaihtoehdot kannattaa käydä läpi yhdessä ammattilaisen kanssa ja kertoa omista toiveistaan. Tämän jälkeen siirrytään asennusvaiheeseen: järjestelmän voi huoletta kytkeä mihin tahansa sähköverkkoon. Ledit sopivat erinomaisesti yritysten toimi- ja liiketiloihin, omakotitaloihin, taloyhtiöihin, kauppoihin ja muihinkin kohteisiin, joihin halutaan tuoda luontaista valoa imitoivaa valaistusta. Kaikki asentamani valot ja valaisinjärjestelmät ovat laadukkaita ja kestäviä – sen lisäksi asiakkaani saavat minulta aina täyden tyytyväisyystakuun.

Tuotevalikoimaani kuuluvat sekä led-valonhettimet että ns. korvauspolttimot, jotka korvaavat monimetalli- ja sekavalolamput. Vaihtamalla vanhat sähkösyöpöt polttimot nykyaikaiseen vaihtoehtoon säästät energia, lisäksi valaisimet ovat tämän jälkeen huoltovapaita useita vuosia. Ledit myös syttyvät heti, kun valaistus kytketään päälle. Katu-, halli-, yms. valaistukset kannattaakin ehdottomasti päivittää led-tekniikalle. Korvauspolttimot ovat edullinen vaihtoehto siirtyä tämän päivän valaistustekniikkaan.

Heräsikö mielenkiintosi? Haluaisitko tietää lisää tai pyytää tarjousta led-valaistuksesta? Ota yhteyttä! 

Kotitalousvähennys vuonna 2018

Kun ostat sähköpalveluita ennakkoperintärekisteriin kuuluvalta yritykseltä, olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennystä 50 % työkustannuksista, ei materiaaleista.

Vähennyksen enimmäismäärä on 2400 euroa/henkilö. Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 4 800 euroa vuodessa.

Omavastuun osuus kustannuksista on 100 euroa henkilöä kohden. Mikäli vähennyksen määrä ei ylitä yhden hengen enimmäismäärää, sitä ei kannata jakaa puolisoiden kesken, koska omavastuu vähennetään silloin kahteen kertaan.

Kotitalousvähennys haetaan itse ilmoittamalla tarvittavat tiedot esitäytettyyn veroilmoitukseen.

Lisätietoa kotitalousvähennyksestä saat veronmaksajain keskusliitosta.