Sähkötyöt Uudellamaalla yli 30 vuoden kokemuksella


Jätä sähkötyöt kokeneelle alan ammattilaiselle, niin lopputuloksesta tulee varmasti sellainen kuin pitääkin: toimiva ja turvallinen. Saat saman katon alta kaikki tarvittavat suunnittelu- ja asennuspalvelut työn tai projektin koosta riippumatta. Myös kaikki mallinnukset ja sähköverkon kartoitukset kuuluvat toimenkuvaan – lisäksi tarjoan asiakkailleni aina 100-prosenttisen tyytyväisyystakuun. Työskentelen sujuvasti sekä uudisrakennus- että saneerauskohteissa, mutta osaamistani voivat hyödyntää myös yritykset, taloyhtiöt ja julkinen sektori. Kuluttaja-asiakkaani voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen mahdollistamaa veroetua.

Tärkeää tietoa kodin sähköturvallisuudesta

Sähkötöitä saa tehdä vain ammattihenkilö, jolle on myönnetty asianmukaiset luvat ja urakointioikeudet. Vuosien varrella vastaan on tullut liian usein vaarallisia asennuksia ja erilaisia viritelmiä, jotka ovat selvästi jonkun amatöörin tekemiä. Jos on vähänkään syytä epäillä asennusten turvallisuutta ja laillisuutta, täytyy ne ehdottomasti tarkastuttaa ja korjauttaa ammattilaisella.

Sähköjärjestelmät myös kuluvat ja vanhenevat käytön ja vuosien myötä. Kun sähköjärjestelmien ikä alkaa ylittää 25 vuotta tai niissä on havaittavissa selviä rikkoontumisia, on syytä kutsua sähkömies paikalle. Muutenkin vaatimukset ovat muuttuneet ajan saatossa: esimerkiksi vikavirtasuojaimet ovat nykyään pakollisia lähes jokaisessa kotitalouden sähkönsyötössä. Vaarallisimmat tilat sähkönkäytön näkökulmasta ovat kylpyhuoneet, ulkoalueet, kellarit ja muut vastaavat tilat, joissa on johtava alusta tai lattia, esimerkiksi laattapinta.

Turvallisuus on sähköjärjestelmien tärkein yksittäinen tekijä. Siksi se tuleekin varmentaa ammattilaisen suorittamalla silmämääräisellä tarkastuksella ja mittauksella sekä mahdollisten vikojen korjauksella. Samalla kannattaa käydä läpi pääkeskus ja varmistaa, ovatko liitokset löystyneet. Toisinaan asiakas on ihmetellyt pahaa hajua sähkökeskuksen läheisyydessä. Syypää löytyy tavallisesti hiiristä: talven tullen nämä vikkelät pikkukaverit etsivät lämpimiä paikkoja, mutta joutuvatkin nalkkiin sähkökeskuksen sisälle, kuolevat sinne ja alkavat sitten ennen pitkää haista.

Tässä oli vain muutama esimerkki siitä, miksi sähköjärjestelmät ja -keskus kannattaa tarkistaa ja tarpeen mukaan päivittää.

Asiakaslähtöistä palveluaja sähkötöitä avaimet käteen -periaatteella

Toteutan kaikenlaiset sähkötyöt ja -tarkistukset asiakaslähtöisesti, nopeasti ja avaimet käteen -periaatteella. Huolehdin mahdollisesta suunnitteluvaiheesta, sen jälkeen hoidan kaikki käytännön asennukset ja lopuksi viimeistelen projektin tarvittavilla loppusilauksilla. Aivan viimeiseksi vien kaikki urakan aikana syntyneet roskatkin mennessäni. Näin helppoa ja huoletonta sen pitäisi aina olla, eikö totta? Ennen tätä saat kuitenkin ilmaisen hinta-arvion tai yksityiskohtaisen urakkatarjouksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kotitalousvähennys vuonna 2018

Kun ostat sähköpalveluita ennakkoperintärekisteriin kuuluvalta yritykseltä, olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennystä 50 % työkustannuksista, ei materiaaleista.

Vähennyksen enimmäismäärä on 2400 euroa/henkilö. Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 4 800 euroa vuodessa.

Omavastuun osuus kustannuksista on 100 euroa henkilöä kohden. Mikäli vähennyksen määrä ei ylitä yhden hengen enimmäismäärää, sitä ei kannata jakaa puolisoiden kesken, koska omavastuu vähennetään silloin kahteen kertaan.

Kotitalousvähennys haetaan itse ilmoittamalla tarvittavat tiedot esitäytettyyn veroilmoitukseen.

Lisätietoa kotitalousvähennyksestä saat veronmaksajain keskusliitosta.